Видання Sport Arena спільно з ПФЛ визначило символічну збірну 9-го туру Другої ліги сезону 2022/23

Перша перемога в сезоні, а ще більше – яскрава гра молодих футболістів «Металурга-2» вразила експертний склад ПФЛ настільки, що до символічної збірної туру потрапили одразу троє представників запорізького клубу. Титул джокера туру дістався ще одному нашому гравцеві 19-річному Станіславу Рокотянському, а емоційне фото з роздягальні після перемоги над «Кременем-2» також відзначили як найкраще у турі. Браво, молодь «Металурга»!

Центральний захисник – Абуді Даглас («Металург-2»)

Важкий матч для запоріжців – своєрідний «фінал», адже якщо раніше резервний склад «Металурга» втрачав очки з більш досвідченими суперниками, то тепер приїхали ровесники – молодь першолігового «Кременя». Зіграти на «нуль» проти них та здобути першу перемогу в сезоні – досягнення для запорізької «двієчки» і особисто її захисника, який виграв чимало єдиноборств та не поступався досить міцному, наполегливому форварду кременчуцького клубу Кучеренку.

Атакувальний півзахисник – Тимофій Хуссін («Металург-2»)

Своє 20-річчя Хуссін відзначив на полі, і це вийшло в нього якнайкраще. Саме Тимофій упевненим ударом з пенальті відкрив рахунок у матчі з «Кременем-2», а пізніше видав прекрасну передгольову передачу на Близнюка у моменті з другим голом. Центральний півзахисник пропускав через себе більшість комбінацій запоріжців та максимально посприяв їхній довгоочікуваній перемозі.

Нападник – Злат Златьєв («Металург-2»)

20-річний вінгер – серед тих, хто виблискував за «Металург-2» на аматорському рівні, проте й після підвищення у класі він радує індивідуальними діями та може вирішити долю епізоду на свою користь завдяки швидкості, техніці та дриблінгу. У матчі з «Кременем-2» Златьєв заробив пенальті під перший гол та забив другий м’яч у ворота ровесників, замкнувши передачу від Близнюка.

Джокер туру – Станіслав Рокотянський («Металург-2»)

19-річний атакувальний півзахисник Рокотянський матч із «Кременем-2» розпочав незвично вже в запасі, проте, з’явившись на полі у другому таймі, значно пожвавив гру й додав нових барв грі запоріжців. Зокрема, Станіслав взяв участь у другій гольовій комбінації та ще кількох гострих атаках «Металурга-2».

Повний аналіз збірної туру та всіх номінацій на сайті Sport Arena.